Technology Center

Technology Center


Pazar beklentilerini önceden görebilmek ve çözümler sunabilmek için ulusal ve uluslararası projelerde rol alarak, hem kendinin hem de iş ortaklarının rekabet güçlerini artırabilmeyi hedefleyen Setaş Kimya, bilime dayalı yeni çözümler üretme yönündeki kabiliyetini sürekli olarak geliştirmekte, bu amaçla yüksek kaliteli insan gücüne ve son teknolojiye yatırım yapmaktadır.

2011 yılında faaliyete geçen Setas Technology Center bu yatırımların en sonuncusu ve en büyüğüdür.

Bilgi ve olanakların paylaşımının getireceği faydayı hedefleyerek yapılandırılan Setaş Tecnology Center' da, bütün araştırma ve geliştirme faaliyetleri aynı çatı altında toplanarak, farklı disiplinler arasında işbirliği ve sinerji sağlanmıştır. Çalışanlarının %70 inden fazlasının lisans ve üstü mezunu olan Technology Center' deki her türlü analiz ve pilot üretim ekipmanlarının bulunduğu geliştirme laboratuvarlarının yanı sıra, faaliyette olan uygulama laboratuvarları ile müşteri beklentileri ve ihtiyaçları doğru analiz edilip daha hızlı çözümler üretilmektedir. Gerçekleştirilen ulusal ve uluslararası projeler ile Setaş Kimya hem kendi birikimini geliştirmekte hem de kimya sektörüne kalıcı ve uzun vadeli etkiler bırakmaktadır.

Setaş Kimya, bu yeni yapı ile, alanında uzman Arge birimlerine sahip olan kuruluşlara devletin verdiği "Arge Merkezi Belgesi' ni almaya ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı' nın sağladığı desteklerden yararlanmaya hak kazanarak, Türkiye' de bu belgeye sahip kimya sektöründeki az sayıdaki özel şirket arasında yerini almıştır.

İletişim:
technology_center@setas.com.tr 

Profil

Elektrostatik Toz Boya

» Aluminyum Dış Cephe Sistemleri
»Şehir mobilyaları
»Mutfak ve Beyaz Eşya Sistemleri
»Raf ve Market Sistemleri
Ȃevre Sistemleri

Toz Boya

» Isıtma ve Soğutma Sistemleri
»Otomotiv ve Oto Yan Sanayi
»Aydınlatma Sistemleri
»Kapı ve Pencere Sistemleri
» Özel Ürünler

İletişim

Adres :  Çerkezköy Organize San. Bölgesi İsmet Paşa Mah. 2.sok. No:7 59520 
Kapaklı / Tekirdağ / Türkiye
Tel.:+90 282 758 17 85
E-mail  : setacoat@setas.com.tr