Satış ve Pazarlama Ağı

Satış ve Pazarlama Ağı


Setaş hem yurtiçinde hem de yurtdışında müşteri beklentilerini hızlı ve doğru karşılayabilmek için lokal ofisler, acentelikler ve distribütörlükler aracılığı ile pazarlama ve satış ağını organize etmiştir. 

Bölge satış merkezlerindeki tekstil veya kimya mühendisi satış yetkilileri satış ve uygulama amaçlı çalışmaları yaparken, işletme denemeleri için teknik servis kadrosu yeni ürün denemelerinden, proses geliştirme çalışmalarına kadar her türlü konuda müşterilere destek vermektedir. Bunun dışında Technology Center bünyesinde bulunan laboratuvarlarda müşterilerden gelen test ve analiz talepleri değerlendirilmekte ve en kısa sürede sonuçlandırılmaktadır.

Türkiye satış pazarlama ağı

Geniş ürün gamı,  1967' den beri geliştirdiği kimya bilgi birikimi ve ileri üretim kabiliyetinin yanında, satış ekibinin müşterilerine sunduğu ticari ve teknik desteği sayesinde Setaş Türkiye pazarında en önemli üretici ve tedarikçi olma konumunu uzun yıllardır sürdürmektedir.

Pazarlama ofisinin de bulunduğu Tekirdağ' daki genel merkez dışında Türkiye' de tekstil ve kağıt sektörlerinin yoğun olduğu Bursa, Denizli, Antep, Maraş ve İzmir' de satış ofisleri ve depolar bulunmaktadır.

Satış, pazarlama veya üretim yaptığımız merkezlerimizin bilgilerine iletişim sayfamızdan erişebilirsiniz. 

Yurtdışı satış pazarlama ağı:"

Tüm dünyada değişen sosyal, toplumsal ve ekonomik yapı sonucunda Türkiye yatırım ve ticaret açısından, güvenilir ve tercih edilen önemli bir ülke durumuna gelmiştir. Konumunun verdiği avantaj ve sürekli büyüyen ekonomisi sayesinde Türkiye' deki sanayi kuruluşları güçlenmekte ve kalıcı işbirlikleri ile karlı yatırımlar için global üretici ve tüketicilerin gözünde değerli birer iş ortağı olmaktadırlar.

Türkiye' nin en büyük 462. Sanayi kuruluşu olan Setaş, Asya ve Avrupa kıtalarının birleştiği yerde kurulu olan üretim tesisi Colorcenter' ın konumu sayesinde özellikle Avrupa, Ortadoğu, Rusya ve Batı Asya ülkeleri gibi önemli tekstil merkezlerine hızlı mal tedarik ederek global pazarda önemli bir yer edinmiştir. 

Setaş, tekstil ve kağıt sektörlerinin büyük olduğu her ülkede donanımlı ve yetkin bir acente atayarak ve yoğun ihracat yapılan yerlerde üretim tesisleri kurarak ihracatta her sene yaklaşık %30 büyüme ile pazar payını arttırmaktadır. Çin' den Güney Amerika' ya, Afrika' dan Avrupa' ya dünyanın 5 kıtasında 40' ı aşkın ülkeye ihracat yapıyor. Özbekistan üretim tesisleri kurulması için de fizibilite çalışmaları başlatılmıştır.

İhracatta sağladığı avantajlar:

Kaliteli ürün için uygun fiyat formülü

Konumunun avantajı ile kısa sürede teslimat (5 - 10 günde EU, 40 günde Asya ve Amerika ya kadar mal teslimi)

Hızlı ve zamanında teknik servis

Müşterilerle ortak gerçekleştirilen proses geliştirme projeleri

Profil

Elektrostatik Toz Boya

» Aluminyum Dış Cephe Sistemleri
»Şehir mobilyaları
»Mutfak ve Beyaz Eşya Sistemleri
»Raf ve Market Sistemleri
Ȃevre Sistemleri

Toz Boya

» Isıtma ve Soğutma Sistemleri
»Otomotiv ve Oto Yan Sanayi
»Aydınlatma Sistemleri
»Kapı ve Pencere Sistemleri
» Özel Ürünler

İletişim

Adres :  Çerkezköy Organize San. Bölgesi İsmet Paşa Mah. 2.sok. No:7 59520 
Kapaklı / Tekirdağ / Türkiye
Tel.:+90 282 758 17 85
E-mail  : setacoat@setas.com.tr