İnovasyon & Arge

İnovasyon & Arge

Setacoat yüksek kaliteli, rekabetci ve çevreye duyarlı ürün geliştirme konularında yeterli bilgiye gayrete ve heyecana sahiptir.

İş ortaklarının, çevrenin, toplumun ve geleceğin isteklerinden başlayan inovasyon yolculuğu, son teknoloji ekipmanlar ve uzman çalışanlar ile desteklemekte, bu sayede insanların ve toplumun mutluluğu ile sonlandırmaktadır.

Setacoat Ar-Ge Çalışmaların da :

» Rekabetci inovasyon
» Verimli inovasyon
» Yeşil inovasyon    

Benimsediği ve dikkat ettiği kurallardır.


Technology Merkezimiz Çalışmaya Başladı

Pazar beklentilerini önceden görebilmek, ulusal ve uluslararası projelerde rol alabilmek ve hem kendinin hem de iş ortaklarının rekabet güçlerini artırabilmek için Setaş bilime dayalı yeni çözümler üretme yönündeki kabiliyetini sürekli olarak geliştirmekte, bu amaçla yüksek kaliteli insan gücüne ve son teknolojiye yatırım yapmaktadır. 2011 yılında faaliyete geçen Setas Tecnology Center bu yatırımların en sonuncusu ve en büyüğüdür.

Bilgi ve olanakların paylaşımının getireceği faydayı hedefleyerek yapılandırılan Setaş Tecnology Center' da, bütün araştırma ve geliştirme faaliyetleri aynı çatı altında toplanarak, farklı disiplinler arasında işbirliği ve sinerji yaratılmıştır. Çalışanlarının büyük çoğunluğu üniverite mezunu olan Tecnology Center' deki her türlü analiz ve üretim ekipmanlarının bulunduğu geliştirme laboratuarlarının yanı sıra faaliyette olan uygulama laboratuarları ile müşteri beklentileri ve ihtiyaçları doğru analiz edilip daha hızlı çözümler üretilmektedir. Gerçekleştirilen ulusal ve uluslararası projeler ile Setaş hem kendi birikimini geliştirmekte olup hem de kimya sektörüne kalıcı ve uzun vadeli etkiler bırakmaktadır.


Setaş, bu yeni yapı ile, elli kişiden fazla Arge personel kadrosuna sahip olan kuruluşlara devletin verdiği "Arge Merkezi Belgesi"ni almaya ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı' nın sağladığı destekten yararlanmaya hak kazanarak, Türkiye' de bu belgeye sahip kimya sektöründeki az sayıda özel şirket arasında yerini almıştır.

İletişim: technology_center@setas.com.tr 
Ar-Ge ' ye ulaşmak için lütfen Tıklayınız

Elektrostatik Toz Boya

» Aluminyum Dış Cephe Sistemleri
»Şehir mobilyaları
»Mutfak ve Beyaz Eşya Sistemleri
»Raf ve Market Sistemleri
Ȃevre Sistemleri

Toz Boya

» Isıtma ve Soğutma Sistemleri
»Otomotiv ve Oto Yan Sanayi
»Aydınlatma Sistemleri
»Kapı ve Pencere Sistemleri
» Özel Ürünler

İletişim

Adres :  Çerkezköy Organize San. Bölgesi İsmet Paşa Mah. 2.sok. No:7 59520 
Kapaklı / Tekirdağ / Türkiye
Tel.:+90 282 758 17 85
E-mail  : setacoat@setas.com.tr