Kariyer

Kariyer


Profesyoneller için fırsatlar

İhtiyaçları doğrultusunda Setaş yeni profesyonellerle buluşmaktan heyecan duyar. Bu amaçla açık pozisyonlar için veritabanı, ilan ve sosyal medya aracılığı ile alınan başvurulardan aranan kriterlere uygun adaylar belirlenir, görüşmeler yapılır ve süreç en iyi eşleşen adayın seçimi ile tamamlanır.

Araştırmacılar için fırsatlar

Setaş, kimya teknolojileri ve ürün geliştirme konularında çalışan bilimadamları ile kendi bilgi ve teknik donanımını birleştirmeyi, kendi geleceğine, bilimin akışına ve toplumun refahına sağlayacağı katkılar açısından oldukça önemser. Bu sebeple, ortak projeler yapmak üzere araştırmacılar ile işbirliğine her zaman hazırdır.

Öğrenciler için fırsatlar

Departmanların ihtiyaçları ve kadroları doğrultusunda Setaş, üniversite, meslek liseleri ve teknik lise öğrencileri için staj imkanı sağlamaktadır. Firmamızda staj dönemi 01 Temmuz - 30 Eylül tarihleri arasındadır. Üniversite öğrencilerinin staj için en geç 30 Mayıs tarihine kadar başvuruda bulunması gerekmektedir. "Staj Programı" çerçevesinde başarılı olarak değerlendirilen öğrenciler açık pozisyonlarda öncelikli olarak değerlendirilir.

Başvuru Formu

Elektrostatik Toz Boya

» Aluminyum Dış Cephe Sistemleri
»Şehir mobilyaları
»Mutfak ve Beyaz Eşya Sistemleri
»Raf ve Market Sistemleri
Ȃevre Sistemleri

Toz Boya

» Isıtma ve Soğutma Sistemleri
»Otomotiv ve Oto Yan Sanayi
»Aydınlatma Sistemleri
»Kapı ve Pencere Sistemleri
» Özel Ürünler

İletişim

Adres :  Çerkezköy Organize San. Bölgesi İsmet Paşa Mah. 2.sok. No:7 59520 
Kapaklı / Tekirdağ / Türkiye
Tel.:+90 282 758 17 85
E-mail  : setacoat@setas.com.tr